Beschermd: Figi in beeld


Notitie over Hotel Theater Figi tot en met het jaar van de corona-uitbraak.

Bekijk

Balkon Hendrik Marsmanzaal – Ravage


Gigapixel van het geïllustreerde balkon van Figi’s Hendrik Marsmanzaal door het ontwerpersduo Ravage (Clemens Rameckers en Arnold Van Geuns).

Bekijk

Interview over datavisualisatie filmgeschiedenis

Reportage Slotstad RTV over de 21 meter lange datavisualisatie in hotel theater Figi in Zeist. De visualisatie is gebaseerd op de 419.170 bioscoopbezoekers die de afgelopen 7 jaar zo’n 20.593 voorstellingen in het Theater bijwoonden. Meer informatie over de totstandkoming: www.vizualism.nl/datavisualisatie-filmgeschiedenis/.

Bekijk

Datavisualisatie filmgeschiedenis (tot aan lockdown)


In het entree van Hotel Theater Figi in Zeist hangt de langste datavisualisatie: over een lengte van 21 meter is de populariteit van alle vertoonde films van 2014 in beeld gebracht. Tot aan de dramatische lockdown in maart 2020. De visualisatie is gebaseerd op de 419.170 bioscoopbezoekers die sinds 2014 zo’n 20.593 filmvoorstellingen in het Figi Theater bijwoonden.

Bekijk

Beschermd: Ava 2020

22 september 2020

Bekijk

Beschermd: Portretten collega’s 2020

Portretten van collega’s van Hotel Theater Figi, Zeist

Bekijk

Beschermd: Storingsdienst

In deze map vind je allerlei storingen die je zelf op kunt lossen, zoals lampjes vervangen en wat te doen als er een brandmelding is. Op deze manier hoef je niet voor elk klein dingetje de storingsdienst te bellen. Is er tijdens jouw shift een storing die niet in deze map beschreven staat, kom je er niet uit of twijfel je? Bel dan wel de storingsdienst. Wellicht kan de storingsdienst je telefonisch helpen het probleem op te lossen. Zo niet, dan komt degene die op dat moment storingsdienst heeft langs. Het is belangrijk dat je niets zelf probeert, dit kan het probleem juist verergeren.
Succes!
 

Bekijk

Beschermd: Bouwtekeningen Figi 1919-1994

Historische bouwtekeningen uit het Familie Archief.

Bekijk

De anderhalvemetersamenleving in beeld


Hoe ziet een volle zaal er uit als we op anderhalve meter van elkaar moeten zitten? Visualisatie van een theatervoorstelling (met gezin), een filmvoorstelling (voornamelijk stellen) of een congres (individuen). Hotel Theater Figi in Zeist rekende het uit.